Результат
- Кількість порцій – 5 чашечек
- Час приготування – 1.5 години
- Тип кухні – американська
Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):
«Білий шоколад» Saba | 250 г |
---|---|
молоко | 200 мл |
вершки 10-20% | 50 мл |
фундук | 40 г |
ванільний цукор | 1 щіпотка |
сіль | 1 щіпотка |
Спосіб приготування шоколаду. Білий гарячий шоколад SABA
Як приготувати білий гарячий шоколад SABA в домашніх умовах. Горішки необхідні підсмажені. Можна купити готові, а можна самостійно підсмажити до злегка золотистого кольору в духовці при температурі 180 °С близько 10 хвилин. Потім необхідно очистити горіхи від лушпиння і максимально подрібнити. Молоко наливаємо в сотейник і додаємо в нього горіхи. Отриману суміш необхідно довести до кипіння, а потім дати настоятися протягом 1 години. Далі необхідно процідити через дрібне сито (якщо вийшов горіховий макуха відразу просушити в духовці, то можна використовувати його в якості прикраси). Додаємо вершки, ванільний цукор, «Білий шоколад» Saba, щіпку солі і доводимо до кипіння. Відразу наливаємо шоколад в підігріту чашечку.
Інтернет-магазин Saba пропонує до вашої уваги великий вибір натуральної, якісної продукції. Ми відправляємо в любій кількості, та в любе місто. Швидка та зручна доставка.
Ми в Instagram
Наш магазинчик SABA
Якщо у вас виникнуть запитання стосовно нашої продукції, доставки або співпраці, ви можете зателефонувати нам по номерам, які вказані на сайті. Ми залюбки вам допоможемо. Будемо раді співпраці з вами.