Білий гарячий шоколад SABA з ароматом лісових горіхів

Результат

  • Кількість порцій – 5 чашечек
  • Час приготування – 1.5 години
  • Тип кухні – американська

Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):

«Білий шоколад» Saba 250 г
молоко 200 мл
вершки 10-20% 50 мл
фундук 40 г
ванільний цукор 1 щіпотка
сіль 1 щіпотка

Спосіб приготування шоколаду. Білий гарячий шоколад SABA

Як приготувати білий гарячий шоколад SABA в домашніх умовах. Горішки необхідні підсмажені. Можна купити готові, а можна самостійно підсмажити до злегка золотистого кольору в духовці при температурі 180 °С близько 10 хвилин. Потім необхідно очистити горіхи від лушпиння і максимально подрібнити. Молоко наливаємо в сотейник і додаємо в нього горіхи. Отриману суміш необхідно довести до кипіння, а потім дати настоятися протягом 1 години. Далі необхідно процідити через дрібне сито (якщо вийшов горіховий макуха відразу просушити в духовці, то можна використовувати його в якості прикраси). Додаємо вершки, ванільний цукор, «Білий шоколад» Saba, щіпку солі і доводимо до кипіння. Відразу наливаємо шоколад в підігріту чашечку.

Інтернет-магазин Saba пропонує до вашої уваги великий вибір натуральної, якісної продукції. Ми відправляємо в любій кількості, та в любе місто. Швидка та зручна доставка.

Ми в Instagram

Наш магазинчик SABA

Якщо у вас виникнуть запитання стосовно нашої продукції, доставки або співпраці, ви можете зателефонувати нам по номерам, які вказані на сайті. Ми залюбки вам допоможемо. Будемо раді співпраці з вами.

Товари з рецепту:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *