Рецепти - Магазин гарячого шоколаду SABA → (093) 399-38-28

Як зробити гарячий шоколад вдома. Магазин гарячого шоколаду SABA

Магазин гарячого шоколаду SABA поділиться з вами різними смачними рецептами, які можна приготувати вдома. 

Ви не знаєте як зробити гарячий шоколад вдома, крім як купити плитку і розтопити її на водяній бані?! Хочете уникнути подвійної термообробки: при виробництві плитки і при розтоплюванні, і максимально зберегти корисні властивості? Використовуйте шоколад, який роблять спеціально для приготування інших страв – розсипчастий шоколад SABA!

Чому краще використовувати розсипчастий шоколад, а не какао, запитаєте ви? Відповідь проста. Какао порошок надає страві насичений колір, проте володіє мінімальними корисними властивостями. Тому якщо у вас виникає потреба високоякісні інгредієнти, хочете розкрити багатство смаку, аромату і отримати максимальну користь – вам необхідний рецепт гарячого шоколаду преміум класу. Саме такий шоколад пропонує компанія “SABA” в асортименті шоколаду Saba. Магазин гарячого шоколаду SABA.

Як італійці випивають до 7 чашок кави в день?! Секрет в тому, що їх день починається з класичного італійського мокачино. Для це порцію ристретто з’єднують з порцією чорного шоколаду. У цьому продукті у великій кількості міститься магній, який необхідний при засвоєнні калію, що міститься в каві. Шоколад в такому поєднанні розкриває корисні властивості кави і сприяє гарній роботі серця.

Мы в Instagram: @saba.kiev 

Зігріваючий і підвищує настрій напій можна приготувати всього в кілька кроків. Користі від нього навіть більше, ніж від плиткового аналога. Причина – під час приготування втрачається частина цукру, а в підсумку в продукті залишається менше калорій – за оцінками дослідників, 149 кКал на 100 г. Тим, хто на дієті, це може виявитися корисним. За час існування традиції вживати напій на основі какао відбулося багато змін. Раніше, згідно зі збереженими джерелами, ацтеки вживали “чоколатль” в холодному вигляді і без добавок, тобто гірким. Зрозуміло, це було не так смачно. Потім індіанці, а слідом за ними і європейці, стали використовувати всілякі добавки: ваніль, перець, мед, молоко, а пізніше цукор … У підсумку зупинилися на більш гармонійних поєднаннях інгредієнтів в “рідкому шоколаді”. Ми розглянемо прижилися рецепти приготування такого напою. Магазин гарячого шоколаду SABA приготувала для вас різні рецепти. Та в майбутньому ми будемо попвнювати нашу базу. Ласкаво просимо!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *