Результат
- Кількість порцій – 5 чашечек
- Час приготування – 1 година
- Тип кухні – американська
Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):
«Голландський шоколад» Saba | 250 г |
---|---|
молоко | 1,25 л |
цукор коричневий | 50 г |
ваніль в стручках | 1/2 стручки |
Спосіб приготування шоколаду. Рецепт гарячого шоколаду SABA.
Рецепт гарячого шоколаду SABA зі смаком ванілі. Розпочнемо, для цього розріжте вздовж паличку ванілі і додайте в 1 л молока. На середньому вогні доведіть до кипіння, однак не дайте молоку згорнутися. Потім залиште його на 30-40 хвилин настоятися і після цього процідіть. В окремій ємності (наприклад в сотейнику) з’єднайте «Голландський шоколад» Saba і коричневий цукор, додайте туди молоко, що залишилося. Помішуючи вінчиком доведіть до кипіння і додайте раніше приготоване молоко з ваніллю. Кип’ятити вдруге не треба, а необхідно лише підігріти до необхідної температури. Виготовлення шоколаду завершено.
Інтернет-магазин SABA працює як в роздріб, так і оптом. Співпрацюємо з ресторанами та кафе. В нас тільки сертифікована продукція. Відправляємо по всій Україні.
Ми в Instagram.
Переходь в наш магазинчик SABA.
Інший варіант рецепту.
1. Висипте цукор в каструлю і додайте стручок ванілі, розламаний навпіл. Насіння витягніть, злегка розімніть руками і додайте туди ж. Перемішайте, накрийте плівкою і залиште на ніч при кімнатній температурі.
2. У комбайні подрібніть обидва шоколаду в крихту.
3. З цукру дістаньте ванільний стручок. До цукру додайте шоколад і какао-порошок. Добре перемішайте.
4. На 1 порцію розігрійте 280 мл молока і додайте 0,25 склянки суміші. Добре перемішайте. Подавайте теплим, прикрасивши несолодкими збитими вершками.