Рецепт гарячого шоколаду SABA зі смаком ванілі

Результат

  • Кількість порцій – 5 чашечек
  • Час приготування – 1 година
  • Тип кухні – американська

Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):

«Голландський шоколад» Saba 250 г
молоко 1,25 л
цукор коричневий 50 г
ваніль в стручках 1/2 стручки

Спосіб приготування шоколаду. Рецепт гарячого шоколаду SABA.

Рецепт гарячого шоколаду SABA зі смаком ванілі. Розпочнемо, для цього розріжте вздовж паличку ванілі і додайте в 1 л молока. На середньому вогні доведіть до кипіння, однак не дайте молоку згорнутися. Потім залиште його на 30-40 хвилин настоятися і після цього процідіть. В окремій ємності (наприклад в сотейнику) з’єднайте «Голландський шоколад» Saba і коричневий цукор, додайте туди молоко, що залишилося. Помішуючи вінчиком доведіть до кипіння і додайте раніше приготоване молоко з ваніллю. Кип’ятити вдруге не треба, а необхідно лише підігріти до необхідної температури. Виготовлення шоколаду завершено.

Інтернет-магазин SABA працює як в роздріб, так і оптом. Співпрацюємо з ресторанами та кафе. В нас тільки сертифікована продукція. Відправляємо по всій Україні.

Ми в Instagram.

Переходь в наш магазинчик SABA.

Інший варіант рецепту.

1. Висипте цукор в каструлю і додайте стручок ванілі, розламаний навпіл. Насіння витягніть, злегка розімніть руками і додайте туди ж. Перемішайте, накрийте плівкою і залиште на ніч при кімнатній температурі.

2. У комбайні подрібніть обидва шоколаду в крихту.

3. З цукру дістаньте ванільний стручок. До цукру додайте шоколад і какао-порошок. Добре перемішайте.

4. На 1 порцію розігрійте 280 мл молока і додайте 0,25 склянки суміші. Добре перемішайте. Подавайте теплим, прикрасивши несолодкими збитими вершками.

Товари з рецепту:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *