Як приготувати гарячий шоколад SABA із запеченою “шапочкою”

Магазин натурального шоколаду SABA

Результат

Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):

Шоколад :
«Голландський шоколад» Saba100 г
молоко500 мл
цукор3 ст. л
кориця молотаза смаком
мускатний горіхза смаком
Крем :
яєчний білок3 шт
цукор200 гр
ванільний цукор1 щіпотка
сік лимоний1/4 ч. л

Спосіб приготування шоколаду

Як приготувати гарячий шоколад Saba в домашніх умовах. Щоб приготувати крем необхідні теплі білки. Для цього можна перемішати білки з цукром і з парою крапель лимонного соку і підігріти цю суміш на водяній бані. Починати збивати необхідно віночком, поки цукор не розчиниться і білок не нагріється.
Після того як суміш нагрілася, її можна зняти і продовжити збивати в кухонному комбайні до отримання щільної і густої маси – коли модно буде зробити тверді піки.
Для приготування самого шоколаду необхідно змішати всі сухі інгредієнти, а потім додати молоко. Після цього викласти масу в каструльку і на тихому вогні, постійно помішуючи, довести до шовковистою консистенції. При цьому шоколад не повинен закипіти!
У підігріті чашки налити шоколад і зверху красиво викласти “шапочку” з білкового крему. Для отримання ефекту «корочки» крем можна запекти пальником або в духовці (на 1 хвилину під грилем).
Подавати з ложечкою.

Інтернет-магазин SABA пропонує тільки сертефіковано продукцію, вищої якості. Відправляємо по всій Україні. Швидка та зручна доставка. Також співпрацюємо з кафе та ресторанами, для продажу великих партій. Магазин гарячого шоколада SABA – тільки якісна продукція! Гарантія якості!

Наша сторінка в Instagram

Наш магазин SABA

Товари з рецепту:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *