
Результат
- Кількість порцій - 1 чашечка
- Час приготування - 15 хв
- Тип кухні - французька
«Львівський шоколад» Saba | 150 гр |
---|---|
вершки 20% | 125 мл |
кава молотий | 1/2 ч.л. |
цукрова пудра | 2 ч.л. |
Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):
Спосіб приготування шоколаду
Як приготувати рецепт гарячий шоколад SABA. У численних кав’ярнях намагаються переконати, що гарячий шоколад – це плавлений чорний шоколад з декількома дольками цукру або меду. Зовсім ні! Гарячий шоколад – те саме коктейлю, чудовий напій, гармонія смаку якого досягається чітким і продуманим поєднанням різноманітних інгредієнтів.
Як тільки на вузьких вуличках Парижа починає холоднішати, французи тут же ховаються по кафе, але на зміну солодкого червоного вина приходять великі чашки гарячого шоколаду і млинчики ‘crêpes’ з каштановим варенням.
Як приготувати гарячий шоколад SABA. Рецепт, перший варіант. Вершки змішати з меленою кавою і цукровою пудрою. У невеликій каструльці розігріти цю суміш на середньому вогні, але не доводити до кипіння, а дочекатися перших бульбашок. потім додати «Львівський шоколад» SABA і помішувати до отримання маси з однорідним кольором. Наливають його в підігріту чашечку, можна його прикрасити збитими вершками і присипати тертим шоколадом. Оскільки такий шоколад вийде досить густий, подають його з ложечкою. Ось і все приготування шоколаду.
Наша сторінка в Instagram
Наш магазинчик SABA
Інший варіант, як приготувати гарячий шоколад SABA. Рецепт.
Інгредієнти:
- Шоколад гіркий – 70 г
- Молоко – 160 мл
- Цукор коричневий – 1 ст.л.
Спосіб приготування
- Розламайте шоколад на дрібні шматочки (порубати ножем).
- Налийте молоко в каструльку, попередньо сполоснувши її холодною водою.
- Нагрійте молоко на повільному вогні.
- Коли молоко вже буде гарячим, всипте шоколад і починайте заважати суміш віночком.
- Готуйте до повного розчинення шоколаду.
- Додайте цукор, доведіть напій майже до кипіння (але не кип’ятіть!).
Як і з чим подавати: Розлийте шоколад по підігрітим чашкам. Смачного!
І третій варіант, як приготувати рецепт гарячий шоколад SABA:
Інгредієнти:
- 3 чашки молока
- 1 чашка 35% сметани
- ¼ чашки цукру
- ¼ чашки подрібненого чорного шоколаду
- Дрібка солі
- 1 ч.л. ванільного цукру