Гарячий шоколад SABA рецепт по-французьки

Магазин натурального шоколаду SABA

Результат

«Львівський шоколад» Saba150 гр
вершки 20%125 мл
кава молотий1/2 ч.л.
цукрова пудра2 ч.л.

Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):

Спосіб приготування шоколаду

Як приготувати рецепт гарячий шоколад SABA. У численних кав’ярнях намагаються переконати, що гарячий шоколад – це плавлений чорний шоколад з декількома дольками цукру або меду. Зовсім ні! Гарячий шоколад – те саме коктейлю, чудовий напій, гармонія смаку якого досягається чітким і продуманим поєднанням різноманітних інгредієнтів.

Як тільки на вузьких вуличках Парижа починає холоднішати, французи тут же ховаються по кафе, але на зміну солодкого червоного вина приходять великі чашки гарячого шоколаду і млинчики ‘crêpes’ з каштановим варенням.

Як приготувати гарячий шоколад SABA. Рецепт, перший варіант. Вершки змішати з меленою кавою і цукровою пудрою. У невеликій каструльці розігріти цю суміш на середньому вогні, але не доводити до кипіння, а дочекатися перших бульбашок. потім додати «Львівський шоколад» SABA і помішувати до отримання маси з однорідним кольором. Наливають його в підігріту чашечку, можна його прикрасити збитими вершками і присипати тертим шоколадом. Оскільки такий шоколад вийде досить густий, подають його з ложечкою. Ось і все приготування шоколаду.

Наша сторінка в Instagram

Наш магазинчик SABA

Інший варіант, як приготувати гарячий шоколад SABA. Рецепт.

Інгредієнти:

  • Шоколад гіркий – 70 г
  • Молоко – 160 мл
  • Цукор коричневий – 1 ст.л.

Спосіб приготування

  1. Розламайте шоколад на дрібні шматочки (порубати ножем).
  2. Налийте молоко в каструльку, попередньо сполоснувши її холодною водою.
  3. Нагрійте молоко на повільному вогні.
  4. Коли молоко вже буде гарячим, всипте шоколад і починайте заважати суміш віночком.
  5. Готуйте до повного розчинення шоколаду.
  6. Додайте цукор, доведіть напій майже до кипіння (але не кип’ятіть!).

Як і з чим подавати: Розлийте шоколад по підігрітим чашкам. Смачного!

І третій варіант, як приготувати рецепт гарячий шоколад SABA:

Інгредієнти:

  • 3 чашки молока
  • 1 чашка 35% сметани
  • ¼ чашки цукру
  • ¼ чашки подрібненого чорного шоколаду
  • Дрібка солі
  • 1 ч.л. ванільного цукру 

Товари з рецепту:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *