Використання термометрів - Магазин гарячого шоколаду SABA

Використання термометрів

Використання термометрів, тим бариста. Які не хочуть користуватися термометрами, ми радимо перевірити себе в такий спосіб. По-перше, нагріти кілька пітчерів, визначаючи температуру молока шляхом дотику. По-друге, заміряти температуру молока в них за допомогою каліброваного термометра. Поговоримо більш детальніше про використання термометрів.

Самотестування

Таке самотестування слід виконати в тому числі і в самі напружені години роботи, коли доводиться одночасно виконувати велику кількість операцій. Для того, щоб перевірити, чи не страждає точність відчуттів в періоди, коли увага відвернута. Якщо виявиться, що є розбіжності в значеннях температури, то, можливо, він або вона задумається про використання термометра. Поговоримо більш детально про використання термометрів.

Щоб використання термометрів не здавалася бариста занадто обтяжливим, можна використовувати прийом, який, ми запозичили у нашого друга Бранта, власника однієї з кав’ярень в Прінстоні, штат Нью-Джерсі. За допомогою плоскогубців треба загнути всередину невелику ділянку обідка пітчера; в цій загнутої частини треба просвердлити отвір такого розмір, щоб в нього можна було вставити капілярну трубку термометра. Такий пристрій позбавляє від необхідності використовувати тримачі для термометрів і дозволяє розташувати термометр в зручному місці.

Використання парової решітки

Хоча деякі барісти вважають це блюзнірством, але нам здається цілком допустимим тримати пітчер в руці на етапі спінювання. А потім поставити його на парову грати для завершення нагрівання. В якості альтернативного варіанту можна тримати пітчер на паровій решітці протягом усього процесу спінювання і нагрівання. Хоча в цьому випадку складніше добитися ідеального результату.

Нагрівання молока без допомоги рук може давати відмінні результати, але для цього необхідна тренування. Крім того, це може призводити до ослаблення уваги з боку барісти і до нестабільності результатів. При правильному оволодінні цим методом результат не повинен відрізнятися від того, який виходить, якщо бариста тримає пітчер в руці.

У деяких еспресо-машин зливний піддон розташований настільки зручно, що може грати роль парової світу, але при використанні інших машин краще обзавестися важкої знімною гратами. Легко вставляється і виймається, яка повинна знаходитися під паровий насадкою.

Зігнути невелику ділянку на обідку пітчера і просвердлити на цій ділянці отвір такого розміру, щоб туди можна було вставити капілярну трубку термометра.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.