Водопідготовка - Магазин гарячого шоколаду SABA

Водопідготовка

metod-vlivannya-chererz-lozku

Водопідготовка сучасна – це цілий комплекс технологічних операцій, що дозволяє довести якість води до її безпечного споживання людиною. Для різних сфер людської діяльності потрібна різна якість води, але особливо вимогливою до її якості є, звичайно, ресторанний бізнес. Водопровідна питна вода, що відповідає нормам наглядових органів, вже за умовчанням є безпечною для здоров’я людини, але для нашої сфери майже завжди потребує додаткової турботи про себе. Без належного очищення та доочищення водопровідної води неможливе приготування апетитної їжі та напоїв, смак яких багато в чому залежить від того, яку воду ми використовуємо при їх приготуванні. Поговоримо більш детально, що включає водопідготовка.

Кава – піраміда якості

  1. Чищення
  2. Управління/сервіс
  3. Налаштування
  4. Якість машини
  5. Якість кави (зерна)
  6. Якість води

Сучасні системи водопідготовки:

  1. • покращують якість води до високого рівня;
    • Нормалізують мінеральний склад води, роблячи його оптимальним для приготування їжі та напоїв;
    • Прибирають із води сторонні запахи та присмаки, які згубно впливають на смак та аромат кінцевого продукту;
    • Контролюють рівень жорсткості, запобігаючи проблемам з накипом в обладнанні. Різко скорочують витрати на електроенергію та на сервісне обслуговування. Знижують втрати від простоїв устаткування, що вийшло з ладу;
    • Мають високу ефективність та, як наслідок, низьку вартість одного літра фільтрованої води.
    Кава містить безліч тонких ароматів і смакових відтінків, які повністю розкриваються тільки за оптимальних умов приготування і, природно, за оптимальної якості води, що використовується.

Насиченість води мінералами

  1. Насиченість води мінералами характеризує показник загальної мінералізації – кількість розчинених у воді речовин, мг/л (неорганічні солі та органічні речовини). У різних країнах світу, включаючи дані ВООЗ, ГДК цього показника варіюється в межах 500-1500 мг/л. З погляду користі здоров’ю людини діапазон звужується і як 100-1000 мг/л. За вітчизняними стандартами норматив фізіологічної повноцінності становить не менше 100 мг/л.
  2. Стандарт для кави – це не менше 100-200 мг/л, причому вміст заліза 0,5 мг/л, інакше кава неприємно гірчить.
    Магазин натуральної зернової кави та гарячого шоколаду SABA. У нас ви можете придбати сертифіковану продукцію за доступними цінами в Україні.

Прийом Стокфлета

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *