Відсутність комків у каві

Відсутність комків у каві

Відсутність комків у натуральному зерновій каві. Кофемолка повинна видавати кофейний порошок без ком. Щоб перевірити кофемолку, необхідно викласти на лист папери дозу молотого кофе об’ємом на пару шотів та дослідити її на наявність комків. Якщо такі імена називаються, слід очистити самих жернов та проходити між ними камерою дозатора, а також замінити затуплені жовті. Якщо і після цього утворюються комки, варто використати метод Вайса. Поговоримо більш детальніше про відсутність комків у каві.

Комковання вимагає наступних причин: освіта вищого обсягу теплоти при допомозі; конструктивні особливості кофемолки, коли кофейний порошок з посиленням проталкивается через узкий прохід між жерновами і камерою дозатора; наявність великої кількості масел на поверхнях частин для тривалого зберігання кофе або сильної ступеня обжарки зерен.
Обеспечение равномерного распределения. Багато баристів шукали неординарні способи покращення рівномірного розподілу при дозуванні молотого кофе, проте хороша кофемолка повинна сама забезпечувати таке розподіл, незалежно від локонів баристів.

Існують дозувачі, здатні рівномірному розподілу, але немає і таких, які настільки затрудняють його, що це просто не виправляє навіть тільки кваліфікованого баристе. Равномерність розподілу краще всього досягається в тих випадках, коли молодий кофе переходить у портал по вертикальній траєкторії, а не по діагоналі та в цьому має більш розсипчасту консистенцію або коли в кофемолці називається гомогенізуюче пристрій.

Кофемолки з попереднім допомогою у порівнянні з допомогою із вимогою

Більш професійне виробництво кофемолку розглядається за попередньою допомогою: камера їх дозатора завжди заповнює молочний кофе, і, щоб надати необхідну дозу, баристе достатньо всього лише на ричаг один або два рази. Така система відрізняється великою швидкістю та зручністю, але у неї немає двох більших недоліків. Во-первих, всяка доза залежить від того, скільки молока кофе знаходиться в камері дозатора, і його кількість постійно змінюється. Во-вторих, у силу специфічних даних про бізнес можна змінити під час перегляду, молотого кофе в камері, спровокованої дегазації, яка починається після завершення допомоги та продовжується до початку інфузії (зменшення).
Далі поговоримо про дегазацію кофейних натуральних зерен.

Відсутність комків у каві

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *