Дегазація - Магазин гарячого шоколаду SABA - Доставка по всій Україні

Дегазація

Дегазація

Дегазація – це постепенне виділення газів обжаренними кофейними зернами: переважно двоокіс огляду та кількох кількостей летучих ароматичних речовин. Після того, як розмола зерен, процес дегазації резко вкорочується.
Утримання CO2 у молодому кофе є важливим фактором, що впливає на швидкість фільтрації. Коли гаряча вода вступає у контакт з молокою кофе, він починає посилено виділяти CO2, таким чином, відганяючи від себе рідину та посилюючи протидію проліву, що замінює швидкість фільтрації. Поговоримо більш детальніше про дегазацію.

Результатом попередньої допомоги є фільтрація зі змінною швидкістю, так як шоти готові з молотого кофе з різним вмістом CO2. У свою чергу, зміна швидкості фільтрації призводить до зміни букета, плотностей та крепості напоїв.
Можливе вимогування більше передбачає, не попереднє попереднє сприяння. Свіжий помічник під кожен шот дозволяє зберегти більше ароматичних речовин і забезпечити стійку швидкість фільтрації, оскільки всі шоти готові з молотого кофе та одинакового вмісту CO2. Єдиним недоліком допомоги за вимогою є те, що приготування кожної порції відкладає більше часу та уваги у баристів.

Корректировка ступенів допомоги

У звичайних умовах роботи надсилаються найбільш важливі фактори, які впливають на зміну швидкості фільтрації порцій на порції, це степень допомоги та доза молотого кофе. При зміні доз всього на грамм швидкості фільтрації для приготування порцій певного обсягу можна змінити за кілька секунд. Тому баристе не слід відразу ж змінити степень допомоги у відповідь на замінену фільтрацію всього одного шота, так як не виключається, що доза молотого кофе не була такою, як у попередніх шотах. З іншого боку, якщо при підготовці кількох автомобілів, стійкість зберігається швидко або замінюється фільтрація, бариста може бути впевнена, що потрібно відрегулювати степень допомоги.
Як барісте отримує рівномірне дозування, молотого кофе:

  • навчити зберігати невизначену техніку дозування, розподілу та грумування (розрахунок та розподіл кофе у таблетках) при приготуванні кожного шоту;
  • відкидати техніку до тех пор, показувати розницю у веселих дозах не буде точно складати менше 0,5 г;
  • періодично перевіряти свою кваліфікацію шляхом збільшення кількох доз, відмінених у період інтенсивної роботи.
    Рекомендується постійна зміна ступенів допомоги. Якщо в кофемолках дуже маленький прохід між жерновами і камерою дозатора, то це виводиться щодо кожної нової установки ступенів, що допомагає робити не раньше, що буде витримувати 5 г молотого кофе. Це дозволить усунути можливий ефект від молотого кофе з попереднього допомоги, застрявшего в проході або залишивши на стінках камер дозатора.

Дегазація

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *