Температура води - Магазин гарячого шоколаду SABA

Температура води

Температура води

Температура води для зберігання кофе має величезне значення, так як вона впливає на букет і крепості напоїв, а також на швидкість проливання. Ідеальна температура для збереження залежить від багатьох змінних факторів, включаючи сам кофн і швидкість фільтрації шота, але головного образу – від вашого смаку. Справедливо буде сказати, що майже всі професіонали воліють температуру води в діапазоні 85-96 градусів.

Є кілька твердо встановлених фактів щодо залежності якості еспресо від температури води.

  • З меншою низькою температурою дає кіслий напій з недостатньою екстракцією.
  • Настільки висока температура дає гіркий напій з резким смаком і дерев’янистим привкусом.
  • При більш високій температурі збільшується екстракція твердих речей і плотності напою.
  • При більш високій температурі замінюється швидкість проліва.

Підтримання температури води

Для того, щоб заварювати шріфт, баріста повинна бути зменшена, щоб випустити її під час відтворення з глобальних груп, щоб замінити кофейні частини з дисперсійним диском та відрегулювати температуру заварювання. Слив можна виконати разом з зануреним або з пустим порталом, включеним у головну групу.


Іногда слив виконується для охолодження груп, іногда – для попереднього подогреву трубок, запитуючих груп головок, а також для того, щоб видалити перегрівальну воду з теплообмінника. Усі машини відрізняються від іншого, і для кожної конструкції кофемашини.ю потрібна температура води для заварювання, настрою пресостати та інших факторів.

Підтримання температури в багатобойлерних кофемашинах

У багатобойлерних кофемашинах один бойлер призначений для генерування пара, а ще один (або кілька) бойлерів з термостатичним контролером – для нагрівання вод. Багатоколерна кофемашина з віддаленою конструкцією з ПІД-регулятором (пропорційно-інтегрально-диференціальний регулятор) здатна стабільно підтримувати необхідну температуру води для приготування кожної порції кофе.

Звичайно для таких машин потрібен дуже кратковременний випуск води, щоб отримати температуру, необхідну для приготування еспресу. Температура різних об’єктів води, ковшаків з кофемашин, змінюється за допомогою термофільтра марки «Скейс» або іного бусинкового термістора.

Температурний профіль кофемашини з термостатичним контролером вважається «температурою» і напоминає букву L, перемикається по часовій стрілці на дев’яносто градусів. У залежності від особливостей кофемашини потрібно від долі секунд до кількох секунд, щоб вода для приготування еспресу придбала стійку температуру нагріву.

Температура води

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *