Рецепти коктейлів на основі кави (продовження) - Магазин кави SABA

Рецепти коктейлів на основі кави (продовження)

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Рецепти коктейлів на основі кави у світі дуже багато. Але ми виділили найпопулярніші та найсмачніші. Можливо ви ще знаєте якісь цікаві та смачні рецепти, то поділіться з нами в коментарях. Будемо раді почути, щось новеньке. Поговоримо детальніше про рецепти коктейлів на основі кави.

Класична джезва.

Варіант 1. Технологія виготовлення.

Кава помелоть перед приготуванням. Засипати в джезву, залити водою та поставити на вогонь. Перемішати один раз, якщо кава готується на піску або електричній плиті, і двічі, якщо використовується газ. Коли крем підніметься і дійде до краю джезви, налити каву в керамічну посуд.

Варіант 2. Технологія виготовлення.

Цукор у джезві злегка карамелізувати, залити водою. Помолоти каву, засипати в джезву. Перемішати перед закипанням ще раз перемішати і додати бутон чайної троянди. Коли крему підніметься і дійде до краю джезви, зняти напій з вогню та налити в керамічну посудину.

Марокканська джезва. Технологія виготовлення.

Налити в джезву сік і насипати коричневий цукор, трохи розігріти. Помолоть каву, додати суміш, долити води, перемішати. Перед закипанням ще раз перемішати і додати|добавляти| запашний перець. Коли крему підніметься і дійде до краю джезви, зняти напій з вогню та налити в керамічну посудину.

Раф кави. Технологія виготовлення.

Налити інгредієнти у пітчер. Нагріти до температури 65°. Влити у келих. Прикрасити збитими вершками та шоколадним топпінгом.

Ялиновий раф. Технологія приготування

Приготувати еспресо, залити усі інгредієнти в пітчер і збити капучинатором. Перелити в склянку, як прикрасу використовувати соснову шишку на шпажці. Для повноцінного розкриття смаку напою потрібно спочатку з’їсти шишку і потім випити напій.

Кавовий інь-янь. Технологія виготовлення.

Роздавити ягоди у склянці та додати мед. Приготувати американо та розлити по шотах. Збити молоко та шаром викласти молочну піну на каву. Прикрасити ягодами на шпажках.

Еспресо кон-панна. Технологія виготовлення.

Приготувати у кремері збиті вершки. Приготувати еспресо. Випустити збиті вершки на еспресо.

Кава по-царськи. Технологія приготування

Приготувати еспресо. Додати окріп. Акуратно, по ложці влити горілку. Підпалити горілку та всипати корицю.
Магазин натуральної зернової кави та гарячого шоколаду SABA.

zberigannya-smazenoi-kavi

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *