Рецепти коктейлів на основі кави (продовження) - Магазин SABA

Рецепти коктейлів на основі кави (продовження)

Зберігання смаженої кави

Рецепти коктейлів на основі кави у світі дуже багато. Але виділили найпопулярніші та найсмачніші. Можливо ви маєте якісь інші варіанти коктейлів. То можете написати нам в коментарі. Поговоримо детальніше про рецепти коктейлів на основі кави.

Капучіно з латте-арт. Технологія виготовлення.

Приготувати еспресо. Спінити молоко. Влити спінене молоко у еспресо. Використовуючи ложечку, сформувати основу. За допомогою гострої палички, зубочистки або спеціального латтепена створити малюнок.

Латте. Технологія виготовлення.

Приготувати еспресо. Спінити молоко. Влити сироп у келих. Акуратно влити молоко так, щоб воно лягло на сироп. Також акуратно влити еспресо.

Сирна кава. Технологія виготовлення.

Дуже простий у приготуванні рецепт, тому акцент варто зробити на подачі. Приготувати американо і налити в шот. У другий шот налити мед і покласти асорті сирів на шпажках; у третій шот – хлібні палички. А далі дозвольте гостю самому зібрати свій напій: можна розтоплювати сир у каві, мачати хлібні палички в мед…або просто пити американо вприкуску з сиром.

Кавовий смузі. Технологія виготовлення.

Приготувати еспресо і розмочити печиво. Додати всі інгредієнти у блендер, збити. Перелити напій в келих хайбол. Прикрасити 3 слайсами банана на шпажці.

Глясі. Технологія виготовлення.

Приготувати еспресо. Додати окріп. Сформувати кульку морозива. Влити каву у келих. Викласти зверху морозиво. Прикрасити шоколадним топінгом.

Labamba. Технологія виготовлення.

Влити в мартинку перший шар – лікер Advocaat. Потім другим шаром – апельсиновий лікер та третім – апельсиновий сік. Приготувати еспресо і налити четвертим шаром. Прикрасити збитими вершками. З цедри апельсина вирізати спіральку та покласти на збиті вершки.

Кава масалу. Технологія виготовлення.

Приготувати американо. Додати всі інгредієнти у пітчер і нагріти пором. Перелити напій у прес, додати мед і дати настоятися протягом 5 хвилин. Насолоджуйтесь!

Кавовий глінтвейн. Технологія виготовлення.

Приготувати американо. Додати всі інгредієнти у пітчер і нагріти пором. Перелити напій у прес, додати мед і дати настоятися протягом 5 хвилин. Глінтвейн готовий!

Магазин натуральної зернової кави та гарячого шоколаду SABA.

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *