Рецепти коктейлів на основі кави (продовження) - Магазин SABA

Рецепти коктейлів на основі кави (продовження)

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Рецепти коктейлів на основі кави у світі дуже багато. Але виділили найпопулярніші та найсмачніші. Якщо у вас є інші варіантів коктейлів, то подвлвться з нами, будемо дуже вдячні. Поговоримо детальніше про рецепти коктейлів на основі кави.

Майкл Джексон. Технологія виготовлення.

Банан, вершки, кава та сироп збити у блендері. Перелити рідину у дві різні склянки. В один із них насипати какао і ретельно перемішати. Потім з обох склянок одночасно налити темну та світлу рідину в коктейльну чарку. Основне завдання – зробити обидва компоненти коктейлю однаковими за щільністю. Якщо якась із рідин лягає зверху, потрібно додати до неї трохи бананового сиропу і добре розмішати.

 

Сметанно-кавовий десерт. Технологія виготовлення.

Сметана 20% 100 г. Сироп банановий 15 мл. Кава еспресо 40 мл. Усі компоненти збити в шейкері та подавати в коктейльній чарці, прикрашеній паличкою ванілі.

 

Кава спеціальна. Технологія виготовлення.

Кава американська 150 мл. Сироп манго 15мл. Спеції до смаку. Фрукти на смак. Всі компоненти перемішати в келиху айріш-кави та збити парою для отримання аромату спецій.

 

Первинне блюдо. Технологія виготовлення.

Суміш печива, фруктів, горіхів – 75 г. Кава еспресо – 50 мл. Вершковий лікер – 50 мл. Сік персиковий – 50 мл. Лід
Усі компоненти збити занурювальним блендером у тому келиху, у якому коктейль подаватиметься.

 

Фламбінеро. Технологія виготовлення.

На газовому пальнику нагріти сковороду, налити коньяк та підпалити. У вогонь додати решту компонентів і перемішувати, поки фрукти не потемніють. Перелити в келих хайбол.

Кавовий ринок бурхливо та швидко розвивається та змінюється. Йдеться не про обсяги споживання, тому що в Росії протягом останніх двох-трьох років обсяг споживання несильно змінився. Підхід до кави як продукту радикально змінився протягом останніх 40 років. Наприкінці 60-х з’явилися дві паралельні галузі промисловості, які впливають одна на одну. Одна пов’язана з кавою як з товаром народного споживання, а друга – з зовсім іншим підходом до кави. Її місія – дати споживачеві унікальну чашку кави, яка володіє неповторним смаковим профілем та ароматом.

Магазин натуральної зернової кави та гарячого шоколаду SABA.

Помел зерен для приготування еспрессо

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *