Рецепти коктейлів на основі кави (продовження) - Магазин SABA

Рецепти коктейлів на основі кави (продовження)

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Рецепти коктейлів на основі кави (продовження) у світі дуже багато. Але виділили найпопулярніші та найсмачніші. Якщо у вас є інші варіанти коктейлів, то поділіться з нами в коментарях. Поговоримо детальніше про рецепти коктейлів на основі кави (продовження).

Кава колада. Технологія виготовлення.

Усі компоненти збити в шейкері та перелити в келих із льодом.

Кава лібра. Технологія виготовлення.

Всі компоненти налити в келих і додати|добавляти| часточку лайма.

Кава хіто. Технологія виготовлення.

Усі компоненти, окрім кави, придушити мадлером у келиху. Долити каву.

Чорний російський полегшений. Технологія виготовлення.

Усі компоненти (кава еспресо 50 мл, горілка 50 мл, лід) перемішати у склянці з льодом.

 

Білий російський полегшений. Технологія виготовлення.

Усі компоненти (кава еспресо 50 мл, вершки 50 мл.ю горілка 50 мл, лід) перемішати у склянці з льодом.

 

Кава з кістками абрикоса. Технологія виготовлення.

Усі компоненти помістити в блендер та збити до однорідної маси. Подавати в келиху, прикрашеному шашличком з ядер абрикосових кісточок.

 

Особисте побажання. Технологія виготовлення.

Кава еспресо 40 мл. Личи консервовані 200 г. Сироп консервованих лічі 50 мл. Лід. Усі компоненти збити в блендері та перелити в келих.

 

Газпресо. Технологія виготовлення.

Кава, лікер та вершки залити сифон, газувати та налити у келих із льодом.

 

Лимонадний кави. Технологія виготовлення.

У келих налити лимонад, додати лід, зверху налити каву та прикрасити лаймом.

 

Американський оранж. Технологія виготовлення.

Кава американо 100 мл, Сік апельсиновий свіжовичавлений 150 мл, Кава еспресо 50 мл, Лід. Усі компоненти збити в шейкері та вилити у келих із льодом.

 

Кава пунш. Технологія виготовлення.

Фрукти нарізати шматочками. Додати всі інші компоненти і поставити в холодильну шафу на кілька годин. Перед подачею додати лід.

 

Коконад капучіно (кокочино). Технологія виготовлення.

Зі свіжого кокосу зробити келих. Кокосове та звичайне молоко змішати та збити парою. Налити в кокос капучіно, зверху викласти пінку збитого молока.

Магазин натуральної зернової кави та гарячого шоколаду SABA. Доставка по всій Україні. Сертифікат якості. Доступні та приємні ціни. Купуй у нас і будеш задоволений.

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *