Рецепти коктейлів на основі кави (продовження) - Магазин SABA

Рецепти коктейлів на основі кави (продовження)

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Рецепти коктейлів на основі кави у світі дуже багато. Але виділили найпопулярніші та найсмачніші. Якщо ви знаєте якісь інші варіанти коктейлів, то напишить нам в коментарях. Поговоримо детальніше про рецепти коктейлів на основі кави.

Кавовий удар. Технологія виготовлення.

Приготувати еспресо. Влити всі інгредієнти у склянку. Накрити серветкою, зробити БУМ на стійці. Пити треба одразу.

Італійська зима. Технологія виготовлення.

Приготувати еспресо. Наповнити винний келих льодом на 2/3. Влити сироп, лимонний сік та апероль. Розмішати. Влити еспресо, потім просік. Прикрасити кружечком апельсина та листям м’яти.

Кава “Бейліз”. Технологія виготовлення.

Влийте у шот вершковий лікер. Додати еспресо. Покласти лід.

Ірландська кава. Технологія виготовлення.

Влити віскі у келих. Додати|добавляти| цукор і трохи підігріти. Приготувати еспресо. Додати окріп. Перед тим, як наливати каву в келих, віскі можна підпалити. Вершки збиті для прикраси Прикрасити збитими вершками та шоколадною крихтою.

Ікра білолугова. Технологія виготовлення.

У кухлі змішати альгінат натрію (2 г) з кавою. В іншому кухлі змішати альгінат натрію (2 г) з молоком. У посуді більшого обсягу розвести у воді лактат. Капнути молоко з альгінатом у розчин лактату – вийде молочна «ікра». Також зробити кавову «ікру». Промити ситечком отримані ікринки і помістити в гарний келих.

Ікра кофеосетрових порід риб. Технологія виготовлення.

Кава з молоком розбавити альгінат натрію. У посуді більшого обсягу розвести у воді лактат. Капнути каву з молоком з альгінатом в розчин лактату – вийде “ікра”. Промити ситечком отримані ікринки і помістити в гарний келих. Налити каву з молоком. Розмішати паличкою ванілі та нею ж прикрасити.

Желе кавове. Технологія виготовлення.

Каву з молоком та еспресо змішати окремо з желатином. Поставити в холодильну шафу на кілька годин. Після того як рідина перетвориться на желе, нарізати його і перемішати два види желе в гарному келиху.

Безалкогольний Б-52. Технологія виготовлення.

У стопку спочатку акуратно викласти желе (технологія приготування – як у попередньому рецепті), на нього налити згущене молоко, потім – газовану воду.

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *