Приготування напоїв - Магазин гарячого шоколаду SABA

Приготування напоїв

Порівняння італійської та американської техніки приготування еспрессо

Приготування напоїв, кілька варіантів і способів. Поговоримо більш детально про приготування напоїв.

Пошагова інструкція:

  1. Для приготування капучино спочатку потрібно використовувати ложку як перешкода, щоб утримати в пітчер піну, потім повільно зрозуміти ложку, щоб з пітчера поступово почала надходити все більше густеющая молочна піна. Коли в пітчер присутній додатковий обсяг піни і молока, які потрібні для приготування відразу декількох напоїв, то ложка повинна більш щільно обмежувати прохід рідини в порівнянні з приготуванням тільки однієї порції капучіно; це вимагає від барісти певної вправності.
  2. Подати гостю порцію капучино.
  3. Виконати обертання молока в пітчер. Час, що залишився в пітчер молоко повинно мати обсяг і густоту, необхідні для приготування латте. Якщо піни занадто багато, слід виконати грумінг молока або ж утримувати піну ложкою під час вливання молока в латте.
  4. Влити в латте необхідну кількість молока і подати порцію гостю.
    Альтернативний спосіб приготування декількох напоїв з використанням одного пітчера полягає в тому, щоб обмежити ложкою прохід для найбільш спіненої частини молока, заповнити кожну чашку приблизно на третину обсягу, після чого завершити приготування напоїв – спочатку тих, для яких потрібно найбільш густа піни, потім тих, де густа піна не потрібна. Такий спосіб найбільш зручний в тих випадках, коли потрібно приготувати понад двох напоїв одночасно.
    Методика перерозподілу молока
  5. Переливаємо приблизно одну третину молока з великого пітчера в маленький.
  6. Виконуємо обертання молока у великому пітчер, щоб перевірити консистенцію молока, перш ніж починати вливання.
  7. Вливаємо в капучино молоко з великого пітчера, використовуючи метод вільного струменя.
  8. Зливаємо все молоко, що залишилося в маленький пітчер.
  9. Виконуємо обертання молока в маленькому пітчер. При необхідності виконуємо грумінг молочної піни.
  10. Вливаємо молоко в латте.
    Методика вливання молока з використанням ложки для приготування кількох напоїв
  11. Вливаємо в латте невелика кількість злегка спіненого молока, щільно перекриваючи ложкою прохід для густої піни. Додавання молока запобігає окисленню еспресо в складі латте.
  12. Вливаємо молоко в капучино з використанням ложки.
  13. Вливаємо молоко в латте за допомогою ложки. Якщо на першому етапі достатню кількість рідкого молока, то на даному етапі ложка може не знадобитися.
  14. При наявності достатнього досвіду бариста зможе створювати латте-арт, користуючись циліндричним пітчер.

види предсмачіванія

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *