Перевернутий спосіб заварювання в аеропрессе - Магазин SABA

Перевернутий спосіб заварювання в аеропрессе

Перевернутий спосіб заварювання в аеропрессе

Перевернутий спосіб заварювання зернової кави в аеропрессе. Ми хочемо поділитися цим способом, тому що він популярний, але часто при такому заварюванні відбуваються помилки. Якщо ви хочете використовувати аеропресс, ми б рекомендували почати, та й взагалі частіше застосовувати, класичний спосіб заварювання. Поговоримо быльш детальніше про перевернутий спосіб заварювання в аеропрессе.

Перевернутий спосіб заварювання в аеропрессе

Якщо ви хочете експерименти, вони виявляться безпечні при дотриманні ряду правил. Сенс цього методу полягає в тому, що ми перегортаємо пристрій, щоб рідина не витекла під час заварювання. До використання поршня необхідно перевернути циліндр, наповнений кави, на чашку. І ось тут виникають проблеми: аеропресс потрібно перевертати дуже обережно. Також слід зазначити, що даним способом не вийде заварити великий обсяг кави: максимум 200 мл.

  1. Змелити зерна і зважте перед заварюванням.
  2. Змочіть паперовий фільтр гарячою водою і вставте його в перфоровану кришку аеропресса.
  3. Вставте поршень в циліндр приблизно на 2 см, переверніть пристрій і розмістіть на електронних вагах. Насипте мелену каву.
  4. Закип’ятіть в чайнику свіжу воду слабкої мінералізації, яка підходить для заварювання кави.
  5. Після того як вода закипить, почекайте 10-20 секунд; включите ваги і додайте необхідну кількість води в аеропресс.
  6. Увімкніть таймер і перемішайте кілька разів кави. Дайте йому заваритися протягом 1 хвилини.
  7. Зніміть аеропресс з ваг. Закрийте пристрій кришкою. Якщо перед цим ви намочили папір, вона повинна прилипнути до кришки при перевертанні.
  8. Повільно опускайте верхню частину циліндра на поршень доти, поки рідина майже не торкнеться кришки. Так поршень буде триматися міцніше і не злетить при перевертанні.
  9. Коли кава завариться, накрийте циліндр чашкою і акуратно переверніть.
  10. Повільно опускайте поршень, поки вся рідина не протече в чашку.
  11. Очистіть і промийте аероплерсс.
  12. Насолоджуйтеся смаком кави.
    Далі поговоримо про гейзерну кавоварку (мока). Магазин SABA пропонує тільки натуральне зернове кава, гарячий шоколад, какао, какао-масло. Тільки сертифікована продукція, за доступною оптовою ціною. Швидка доставка по всій Україні.

Перевернутий спосіб заварювання в аеропрессе

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *