Вітаємо вас на сторінці “статті про каву та шоколад SABA”. Тут ви дізнаєтесь багато цікавого про каву та шоколад. Їх походження, та як розрізнити добру каву із багатьох варіантів. Сучасну культуру споживання кави, характеризує два основних явища: “монополія” кавових напоїв з молоком в масовому сегменті і кава “третьої хвилі” в преміальному. Масовий споживач віддає перевагу кавових напоїв з додаванням великої кількості молока, в велику кількість молока, в великих чашках об’ємом від 300 мл. За оцінками найбільших гравців економічного сегмента, капучино займає до 70% ринку споживання кави поза домом. Популярні в інших європейських країнах з багатим кавовими традиціями формати міцної кави в маленьких чашках, такі як еспресо і ристретто в Італії або кафе-Нуазет у Франції, займає лише незначну частку ринку.