Магазин гарячого шоколаду SABA®

Професійна основа шоколадно-кондитерського напрямку вашого бізнесу

Гарячий шоколад Голландський «BIANCO»

Масса - 1кг Цена - 250 грн

Гарячий шоколад Голландський «BIANCO», склад

З чого ж роблять білий шоколад? Основу становить какао масло, кокосове масло. М'якість і щільність цього продукту додають натуральний кондитерське молоко 26% жирності. Такий гарячий шоколад має ніжний смак свіжого какао масла.

У чому родзинка цього напою?

По-перше, в ньому повністю відсутня гіркота, як, наприклад у Львівському шоколаді . Багатство смаку в ньому розкривають різні відтінки солодощі. І хоча може здатися, що він менш щільний і більш легкий, але це лише уявне враження, адже за жирністю & # 171; Білий шоколад & # 187; анітрохи не поступається іншим видам шоколаду, а іноді навіть перевершує їх.

Ще гарячий & # 171; Білий шоколад & # 187; склад якого істотно відрізняється від інших, відмінно поєднується з прянощами і фруктами і служить прекрасним стартом для нових питних експериментів. Ви можете випити його з часточкою апельсина або грейпфрута, а можете присипати горіховою пудрою. Також його можна поєднувати з темним Голландським шоколадом . Причому унікальність & # 171; Білого шоколаду & # 187; полягає в тому, що він пікантно доповнює смак інших інгредієнтів, не перебиваючи їх власний букет.

Джозеф Шмідт, відомий шоколатьє Сан-Франциско, говорить: & # 171; Білий шоколад - початок шляху до шоколаду. Спробуйте його і ви прийдете до розуміння молочного та чорного шоколаду.»

Розпочніть свою подорож в світі солодощів з кращого, спробуйте наш продукт!

Ви можете замовити його прямо зараз! Для цього:

  • зателефонуйте за вказаним вище номером телефону або
  • напишіть нам на e-mail

Доставка в зручний для Вас час і місце!

Знижки для постійних клієнтів!

Спосіб оплати Ви вибираєте самі!

Ми приймаємо готівковий і безготівковий розрахунок.

Як зробити гарячий білий шоколад будинку своїми руками:

  • нагрійте чашку, ополоснув її окропом, тоді напій буде довше зберігати тепло
  • насипте в чашку порцію суміші
  • додайте 2 столові ложки крутого окропу, щоб вийшла ніжна кремова консистенція
  • ретельно перемішайте до повного розчинення цукру

Хочете щось вишукане?

& # 171; Білий шоколад & # 187; добре поєднується з м'яким спиртним. Додайте зовсім трохи вашого улюбленого лікеру так, щоб смак і аромат лікеру тонко доповнювали композицію.

напишіть нам
tel: 093 399 38 28 tel: 067 375 50 25