Магазин гарячого шоколаду SABA®

Професійна основа шоколадно-кондитерського напрямку вашого бізнесу

Як зробити гарячий шоколад будинку

Ви не знаєте як зробити гарячий шоколад будинку, крім як купити плитку і розтопити її на водяній бані ?! Хочете уникнути подвійної термообробки: при виробництві плитки і при розтоплюванні, і максимально зберегти корисні властивості? Використовуйте шоколад, який роблять спеціально для приготування інших страв - розсипчастий шоколад SABA!

Чому краще використовувати розсипчастий шоколад, а не какао, запитаєте ви? Відповідь проста. Какао порошок надає страві насичений колір, проте володіє мінімальними корисними властивостями. Тому якщо у вас виникає потреба високоякісні інгредієнти, хочете розкрити багатство смаку, аромату і отримати максимальну користь - вам необхідний рецепт гарячого шоколаду преміум класу. Саме такий шоколад пропонує компанія & # 8220; Gercens Cacao & # 8221; в асортименті шоколаду Saba .

Як італійці випивають до 7 чашок кави в день?! Секрет в тому, що їх день починається з класичного італійського мокачино. Для це порцію ристретто з'єднують з порцією чорного шоколаду. У цьому продукті у великій кількості міститься магній, який необхідний при засвоєнні калію, що міститься в каві. Шоколад в такому поєднанні розкриває корисні властивості кави і сприяє гарній роботі серця.

Гарячий шоколад рецепт по-французьки.

Результат

  • Кількість порцій- 1 чашечка
  • Час приготування- 15 хв
  • Тип кухні- французька

Спосіб приготування шоколаду

Вершки змішати з меленою кавою і цукровою пудрою. У невеликій каструльці розігріти цю суміш на середньому вогні, але не доводити до кипіння, а дочекатися перших бульбашок. потім додати «Львівський шоколад» і помішувати до отримання маси з однорідним кольором. Наливають його в підігріту чашечку, можна його прикрасити збитими вершками і присипати тертим шоколадом. Оскільки такий шоколад вийде досить густий, подають його з ложечкою. Ось і все приготування шоколаду.

Рецепт гарячого шоколаду (інгредієнти):

  • «Львівський шоколад» Saba- 50 г
  • вершки 20%- 125 мл
  • кава молотий- 1/2 ч.л.
  • цукрова пудра- 2 ч.л.

Рецепт гарячого шоколаду зі смаком ванілі.

Результат

  • Кількість порцій- 5 чашечек
  • Час приготування- 1 година
  • Тип кухні- американська

Спосіб виготовлення шоколаду

Розріжте вздовж паличку ванілі і додайте в 1 л молока. На середньому вогні доведіть до кипіння, однак не дайте молоку згорнутися. Потім залиште його на 30-40 хвилин настоятися і після цього процідіть. В окремій ємності (наприклад в сотейнику) з'єднайте «Голландський шоколад» Saba і коричневий цукор, додайте туди молоко, що залишилося. Помішуючи вінчиком доведіть до кипіння і додайте раніше приготоване молоко з ваніллю. Кип'ятити вдруге не треба, а необхідно лише підігріти до необхідної температури. Виготовлення шоколаду завершено.

Інгредієнти

  • «Голландський шоколад» Saba- 250 г
  • молоко- 1,25 л
  • цукор коричневий- 50 г
  • ваніль в стручках- 1/2 стручки

Білий гарячий шоколад з ароматом лісових горіхів.

Результат

  • Кількість порцій- 5 чашечек
  • Час приготування- 1.5 години
  • Тип кухні- американська

Спосіб приготування

Горішки необхідні підсмажені. Можна купити готові, а можна самостійно підсмажити до злегка золотистого кольору в духовці при температурі 180 °С близько 10 хвилин. Потім необхідно очистити горіхи від лушпиння і максимально подрібнити. Молоко наливаємо в сотейник і додаємо в нього горіхи. Отриману суміш необхідно довести до кипіння, а потім дати настоятися протягом 1 години. Далі необхідно процідити через дрібне сито (якщо вийшов горіховий макуха відразу просушити в духовці, то можна використовувати його в якості прикраси). Додаємо вершки, ванільний цукор, «Білий шоколад» Saba, щіпку солі і доводимо до кипіння. Відразу наливаємо шоколад в підігріту чашечку.

Інгредієнти

  • «Білий шоколад» Saba- 250г
  • молоко- 200мл
  • вершки 10-20%- 50мл
  • фундук- 40г
  • ванільний цукор- 1 щіпотка
  • сіль- 1 щіпотка

Як приготувати гарячий шоколад із запеченою “шапочкою”.

Результат

  • Кількість порцій- 2 чашки
  • Час приготування- 1.5 години
  • Тип кухні- італ'янська

Спосіб приготування

Щоб приготувати крем необхідні теплі білки. Для цього можна перемішати білки з цукром і з парою крапель лимонного соку і підігріти цю суміш на водяній бані. Починати збивати необхідно віночком, поки цукор не розчиниться і білок не нагріється.
Після того як суміш нагрілася, її можна зняти і продовжити збивати в кухонному комбайні до отримання щільної і густої маси - коли модно буде зробити тверді піки.
Для приготування самого шоколаду необхідно змішати всі сухі інгредієнти, а потім додати молоко. Після цього викласти масу в каструльку і на тихому вогні, постійно помішуючи, довести до шовковистою консистенції. При цьому шоколад не повинен закипіти!
У підігріті чашки налити шоколад і зверху красиво викласти & # 171; шапочку & # 187; з білкового крему. Для отримання ефекту «корочки» крем можна запекти пальником або в духовці (на 1 хвилину під грилем).
Подавати з ложечкою.

Інгредієнти

  • Шоколад :
  • «Голландський шоколад» Saba- 100г
  • молоко- 500мл
  • цукор- 3 ст. л
  • кориця молота- за смаком
  • мускатний горіх- за смаком
  • Крем :
  • яєчний білок- 3 шт
  • цукор- 200гр
  • ванільний цукор- 1 щіпотка
  • сік лимоний- 1/4 ч.л

Хочете додати страві вишуканість? Додайте шоколад!

Шоколад є досить універсальним інгредієнтом. Його широко застосовують при випіканні (додають в торти, тістечка, круасани, еклери), при приготуванні соусів, в десертах, з нього роблять фондю, а також додають в морозиво і сорбети. Причому шоколад широко використовується як в традиційній кухні (добре знайомі нам шоколадні торти і десерти ), так і в сучасній ультра модною кухні ( брауні, маффіни, капкейкі, каннолі і чизкейки ). Варто особливо відзначити хорошу сполучуваність шоколаду з алкоголем, що робить його важливим інгредієнтом найскладніших страв. І, звичайно ж, шоколад ідеально поєднується з кавою. Цінителі кави не з чуток знають, що без шоколаду не обійтися при приготуванні справжнього мокачино, куди додають гіркий шоколад, а також Лате-макіато і капучино, куди білий шоколад додають при збиванні молока.

напишіть нам
tel: 093 399 38 28 tel: 067 375 50 25