Магазин гарячого шоколаду SABA®

Професійна основа шоколадно-кондитерського напрямку вашого бізнесу

Гарячий шоколад Львівський

Масса - 1кг Цена - 250 грн

Львівський чорний шоколад, склад

У кращих традиціях Львова, шоколадної Мекки України, цей екстра чорний шоколад густий і досить гіркий, з яскраво вираженим ароматом какао. Львівський чорний шоколад складу якого 50% какао тертого гармонійно доповнюють кондитерські вершки і цукор. Заварювання відбувається за рахунок танення какао жирів, а невелика кількість води необхідно лише для того, щоб розчинити цукор. Добре підходить для обмакувания в нього ягід або печива за принципом фондю.

Який шоколад п'ють у Львові?

Чи що то-то ще допоможе краще відчути дух Львова, ніж чашечка гарячого шоколаду . Він став символом Львова: щороку там проходять фестивалі і жителі знайомі з новітніми досягненнями сучасних шоколатьє. То який же напій там люблять? Споконвічно львівський темний гіркий шоколад густий і щільний, як ніби тягнеться, коли його п'єш. Це відрізняє його від гарячого білого або голландського . Він володіє насиченим смаком і приємною гіркуватістю. Відрізняє його багатий аромат і довгий запам'ятовується післясмак. Ви любите такий напій? Тоді & # 171; Львівський чорний шоколад & # 187; від & # 171; Saba & # 187; створений для Вас! Він в точності відповідає усталеним львівським традиціям і принесе вам ні з чим не порівнянне задоволення. Його вабить аромат нікого не залишить байдужим. Ви відчуєте яскравий смак, і будете насолоджуватися довгим шлейфом післясмаку.

Випийте чашку цього напою і пориньте в атмосферу старовинного Львова!

Ви можете купити & # 171; Львівський шоколад & # 187; в Києві, а також в іншому регіоні прямо зараз! Для цього:

  • зателефонуйте за вказаним вище номером телефону або
  • напишіть нам на e-mail

Доставка в зручний для Вас час і місце!

Знижки для постійних клієнтів!

Спосіб оплати Ви вибираєте самі!

Ми приймаємо готівковий і безготівковий розрахунок.

Натуральний гіркий шоколад має простий спосіб приготування:

  • нагрійте чашку, ополоснув її окропом, тоді напій буде довше зберігати необхідну температуру і радувати вас приємним смаком і ароматом
  • насипте в чашку суху порцію напою
  • додайте буквально 2 столові ложки окропу, адже Львівський напій повинен володіти щільною текстурою і густою консистенцією
  • ретельно перемішайте, щоб повністю розчинився цукор

Порада: не міняйте в черговості кроки 2) і 3), щоб чорний шоколад добре змішався з водою.

Хочете зробити щось особливе?

Додайте в напій порцію еспресо і ви отримаєте моккачіно. Причому спочатку краще зробити каву, щоб в процесі його приготування напій не охолов.

напишіть нам
tel: 093 399 38 28 tel: 067 375 50 25